nyheter

Lansering av ny hemsida

I mitten av oktober lanserades MedMarks nya hemsidan. Tanken är att ge en bättre översikt vad MedMark är för något och vilka olika hårdvarualternativ som MedMark erbjuds tillsammans med.

Men även nya funktioner så som möjlighet att nå manual via hemsidan och instruktionsfilmer hur olika problem kan åtgärdas kommer läggas till eftersom.

Tags

MedMark med färgkodade etiketter

MedMark uppdateras för att följa ISO-standard 26825:2008. Detta innebär att MedMark numera kan fås med tre olika skrivare, två svartvita- samt en färgskrivare.

Färgskrivaren har genomgått ett tre månaders långt test på Centralintensiven på Akademiska sjukhuset. Eftersom testat fallit ut positivt har vi valt att släppa färgskrivaren på den Svenska marknaden.

 

Färgkodade etiketter

Tags

MedMark i samarbete KTC KS Solna

MedMark har tillsammans med KTC vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna startat ett samarbete. Detta dels för att öka möjligheten för sjukhusets personal att testa MedMark, men också för att använda MedMark vid olika typer av simulatorövningar. "Vi är väldigt nöjda att få denna möjlighet vid ett av Sveriges största och modernaste KTC-anläggningar" berättar VD Joakim Engström.

KTC Solna

Tags

MedMark i Ventilen

Ventilen (Medlemstidningen inom Riksföreningen för Anestesi och Intensivvård) uppmärksammade MedMark i ett av deras nummer. Där berättar MedMarks grundare om hur en idée blev en välanvänd produkt, såväl inom som utanför Akademiska sjukhusets väggar.

MedMark i ventilen

 

Tags
Subscribe to nyheter